Litt om alt..

Provisorisk dusj...

I år bestemte vi oss for å pusse opp badet i sommerferien. Dvs mannen i huset sponset undertegnede litt for å slippe mas under opp pussingen...{#smileys123.tonqueout} Så jeg ble sendt til Egypt med Air Cairo, og han startet opp pussingen.

Min 3 gang til Egypt, og fortsatt flott å snorkle med alle gullfiskene Liker Brun blir man også.

Etter en fantastisk uke i Egypt, var jeg kjempespent på hva som hadde skjedd på badet Vill Nå skal det sies at vi hadde jo laget en plan før jeg dro, og den var blitt realisert. Alt det gamle var borte, og vegger og tak var nytt. Så langt er jeg storfornøyd Smiler stort

Ettersom alt det gamle var borte...så betydde jo det at det ikke fantes dusj muligheter innomhus...Jeg har jo medlemskap på KMT treningsenter, så det skulle jo gå greit...Kul Eller...vel, er ikke bestandig lysten til å dra på trenings senter er helt på stell. Så da må man finne provisoriske løsninger !

Da tager man en stykk haveslange og kobler den til vasken på kjøkken. Slangen blir drarr ut igjennom vinduet, og vips så gar man en dusj med en stråle. Undertegnede kledde av seg, som man hør og bør når man skal dusje. Og mannen fikk gleden av å regelrett spyle Ha haDet gikk jo kjempefint det, mulig naboen moret seg like mye...Men sånne bagateller kan man ikke bry seg om.

Nå venter vi på telefon fra firmaet som skal komme med det nye dusj kabinettet. Og ja, det skal stå inne {#smileys123.tonqueout}

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.01 | 17:15

...
12.01 | 17:14

hehe, neida ingen rennende neser eller andre ulumskheter

...
12.01 | 16:25

KULT ! :) Ble ikke syk i etterkant? :)

...
12.01 | 15:39

Fryser bare av å lese dette! Way to go Målfrid!!!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE